Eigenschappen
Het Lactaline ferment is ideaal voor het maken van uw kwark. Het is rijk aan melkzuurbacteriën en de implementatie ervan vereist geen speciale apparatuur.
De fermentatie vindt plaats bij kamertemperatuur (boven 22°C).
Bespaar geld en verras het hele gezin met zelfgemaakte kwark! Bereid uw witte kaas in een paar minuten en zonder apparaat!Om te proeven puur, zoet, zout, …
Melkzuurfermentatie uitgevoerd met behulp van Yalacta-melkfermenten, maakt een transformatie mogelijk van lactose, suiker die van nature in melk aanwezig is, door melkzuurbacteriën. Melkzuurbacteriën zetten lactose om in melkzuur. Dit wordt "melkzuurgisting" genoemd. Dit verklaart waarom gefermenteerde producten veel beter worden verdragen door mensen die lactose-intolerant zijn.
Ingrediënten
Lactose, dextrose, zeezout, kalfsstremsel, Lactococcus lactis
Kenmerken
Artikelcode | 4623575 |
---|
Yalacta Ferment Kwark Lactaline Bio 4 X 4g
Het Lactaline ferment is ideaal voor het maken van uw kwark. Het is rijk aan melkzuurbacteriën en de implementatie ervan vereist geen speciale apparatuur. De fermentatie vin...
10,70
Snel leverbaar
Verzending binnen 2 à 3 werkdagen
Snel leverbaar
Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
Snel leverbaar
Verzending binnen 2 à 3 werkdagen
Tijdelijk niet beschikbaar
Dit product is tijdelijk niet voorradig
Uit handel
Dit product is uit handel
Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 50 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.
- Gratis thuisbezorging vanaf € 59,-
- Beoordeling van klanten: 4.7/5
- Veilig en makkelijk online betalen